Ταινίες

Κριτικές

Box Office

Τελευταία HOT Νέα, Ταινίες, Box Office, Συνεντεύξεις

Τρίτη, 21 Απριλίου 2009

Διαγωνισμός ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ (FRANKLYN) 150 Διπλές προσκλήσεις σας περιμένουν...

Διαγωνισμοί


ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ myFILM.gr, αποκλειστικές πρεμιέρες

Η ODEON και το το myFILM.gr σας προσκαλούν να μας γράψετε το Ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο) στο contest@myfilm.gr για να κερδίσετε μία ΔΙΠΛΗ πρόσκληση για την αποκλειστική ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ Avant Premiere στα μέλη μας, της ταινίας επιστημονικής φαντασίας , ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ (FRANKLYN) , με τους Ράιαν Φιλίπε, Εύα Γκριν, Σαμ Ράιλι, Μπέρναρντ Χιλ το Σάββατο 2 Μαΐου στον κιινηματογράφο Odeon ΟΠΕΡΑ. Κάντε κλικ ΕΔΩ ή στείλτε email στο contest@myfilm.gr με θέμα FRANKLYN . Μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς ! Αρκεί να έχετε εγγραφεί στο myFILM.gr... και να υποβάλλετε τώρα συμμετοχή!

ΣΗΜ.: Η διπλή πρόσκληση ισχύει ΜΟΝΟ για τη συγκεκριμένη προβολή και θα δοθούν 150.


ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ
FRANKLYN

του Τζέραλντ ΜακΜόροου
με τους Ράιαν Φιλίπε, Εύα Γκριν, Σαμ Ράιλι, Μπέρναρντ Χιλ

Υπόθεση: Η ταινία τοποθετείται σε δύο εποχές: στο σημερινό Λονδίνο και σε μια μελλοντική φανταστική εποχή, ένα παράλληλο σύμπαν του σήμερα, που λέγεται Meanwhile City. Στην πόλη αυτή όλοι πιστεύουν σε μια θρησκεία και ο Ράιαν Φιλίπε είναι ένας μασκοφόρος εκδικητής, που προσπαθεί να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να πέσουν στα δίχτυα αιρέσεων. Στο σύγχρονο Λονδίνο, κεντρικοί ήρωες είναι τρεις άνθρωποι διαφορετικής ηλικίας, ασχολίας και φύλου, που οι ιστορίες τους διασταυρώνονται με αυτήν του εκδικητή.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ

Πρωταγωνιστούν Ryan Phillippe, Eva Green, Sam Riley, Bernard Hill, Art Malik, Mark Wingett, Jay Fuller
Σκηνοθεσία - Σενάριο Gerald McMorrow
Παραγωγή Jeremy Thomas
Χρονολογία παραγωγής 2009
Χώρα παραγωγής ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Γλώσσα ΑΓΓΛΙΚΑ
Διάρκεια 98'
Εικόνα ΕΓΧΡΩΜΗ
Είδος ταινίας ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΔΡΑΜΑ, ΘΡΙΛΕΡ, ΔΡΑΣΗΣ
Διανομή ODEON (2009)

Φουτουριστικό νεονουάρ από τον πρωτοεμφανιζόμενο Τζέραλντ ΜακΜόροου και πρωταγωνιστές έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, τον Ράιαν Φιλίπε ("Crash", "Cruel Intentions"), και την πρόσφατη παρτενέρ του Τζέιμς Μποντ, Εύα Γκριν.

Σκηνοθετικό Σημείωμα

" Νομίζω ότι κατά βάθος το 'Franklyn' είναι ένας αστικός μύθος. Όπως όλα τα κλασσικά παραμύθια, αυτή η ιστορία περιέχει έρωτα, πίστη, λύτρωση, σασπένς, τις δυνάμεις του Καλού και του Κακού και την αίσθηση μιας ισχυρής δύναμης. Το φιλμ ρίχνει μια ματιά στις εσωτερικές διεργασίες της μοίρας, είτε προσχεδιασμένες είτε τυχαίες, οι οποίες επηρεάζουν 4 τελείως διαφορετικούς ανθρώπους που δρουν σε διαφορετικά περιβάλλοντα, από τους δρόμους του Λονδίνου ως τον θαυμάσιο παράλληλο κόσμο της θρησκευτικής μητρόπολης Meanwhile City.
Παρακολουθούμε τις ιστορίες 4 πολύπλοκων χαρακτήρων, ο καθένας εκ των οποίων βαδίζει σε ένα μοιρολατρικό μονοπάτι. Όλοι τους ψάχνουν κάτι- είτε αυτό είναι η αγάπη για την οικογένειά τους, μια υποσχόμενη ευτυχία, η αγνότητα της πρώτης αγάπης ή απλά μια εξήγηση για την τραγωδία και τις φοβίες της καθημερινότητας...."

Τζέραλντ ΜακΜόροου

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ:

Η διπλή πρόσκληση ισχύει ΜΟΝΟ για τη συγκεκριμένη προβολή της ημέρας.

Οι τυχεροί θα ειδοποιούνται ΜΟΝΟ στα email τους, για την ημερομηνία και ώρα που ισχύει η διπλή πρόσκληση.

Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς, έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, ελεύθερα και χωρίς χρέωση, μέσω email με τις ανάλογες ενδείξεις - αναλόγως του διαγωνισμού.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι αναγνώστες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους: ονοματεπώνυμο, (τηλέφωνο, διεύθυνση και περιοχή μόνο εάν ζητηθεί) και τη σωστή απάντηση (εάν ο συγκεκριμένος διαγωνισμός απαιτεί κάποια). Οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα κερδίζουν θα πρέπει να έχουν διαθέσιμη την ταυτότητά τους εάν τους ζητηθεί (για ταυτοποίηση των στοιχείων τους με αυτά που εδήλωσαν στη συμμετοχή). Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα των διαγωνισμών δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Επίσης δεν ανταλάσσονται μεταξύ τους.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συμμετοχών ανά συμμετέχοντα. Κάθε email θεωρείται ως ξεχωριστή συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε όσες ταινίες θέλετε, χωρίς περιορισμό έως μία φορά για κάθε μία ταινία (αποστέλλοντας ξεχωριστά μηνύματα ανά τίτλο ταινίας).

Η κλήρωση (η οποία θα γίνεται εφόσον υπάρχουν περισσότεροι νικητές από τα προσφερόμενα δώρα) θα αναδείξει, νικητές που θα κερδίσουν ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, και είναι ηλεκτρονική (μέθοδος Randomise). Θα πραγματοποιηθεί την επομένη της λήξης κάθε διαγωνισμού και τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στον επίσημο ιστότοπό μας myFILM.gr. Οι λεπτομέρειες παραλαβής των δώρων, θα σας αποστέλλονται ΜΟΝΟ με email (ημερομηνία, ώρα, ποσότητα, και είδος δώρων) με απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή τους την ταυτοποίηση των στοιχείων των νικητών, όπως προαναφέραμε παραπάνω...

Το myFILM.gr, διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας δεόντως και εγκαίρως το κοινό.


Πληροφορίες για την ταινία ΕΔΩ