Ταινίες

Κριτικές

Box Office

Τελευταία HOT Νέα, Ταινίες, Box Office, Συνεντεύξεις

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2009

Διαγωνισμός Ο ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΛΟΦΟΣ

Διαγωνισμοί


ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ myFILM.gr, αποκλειστικές πρεμιέρες

H ODEON και το myFILM.gr σας προσκαλούν να μας γράψετε το Ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο) στο contest@myfilm.gr για να κερδίσετε μία ΔΙΠΛΗ πρόσκληση για την Avant Premiere της ταινίας Ο ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΛΟΦΟΣ (RED CLIFF), του Τζον Γου, στις 2/4/09. Κάντε κλικ ΕΔΩ ή στείλτε email στο contest@myfilm.gr με θέμα REDCLIFF. Μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς ! Αρκεί να έχετε εγγραφεί στο myFILM.gr... και να υποβάλλετε τώρα συμμετοχή!

Για περισσότερα πλούσια δώρα...

Για να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό για 1 δωρεάν ταξίδι στο Πεκίνο 5 ημερών με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για 2 άτομα (ξενοδοχείο 5 αστέρων, διαμονή, πρωινό, ημιδιατροφή και τα αεροπορικά εισιτήρια, από το ταξιδιωτικό γραφείο www.imaginationtravel.gr) ή 10 δωρεάν γεύματα για 2 άτομα στο εστιατόριο Far East στο Σύνταγμα (www.fareast.gr) θα πρέπει να απαντήσετε σωστά σε 3 ερωτήσεις στον επίσημο ιστότοπο www.porfiroslofos.gr.

Οι νικητές όλων των διαγωνισμών θα ανακοινώνονται ΕΔΩ.

ΣΗΜ.: Η διπλή πρόσκληση ισχύει ΜΟΝΟ για τη συγκεκριμένη προβολή ενώ για τα υπόλοιπα δώρα θα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους στον επίσημο ιστότοπο του Πορφυρού Λόφου (www.redcliff.gr) δηλώνοντας εκεί τη συμμετοχή σας.
Ο ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΛΟΦΟΣ
RED CLIFF
CHI BI

του Τζον Γου
με τους Τόνι Λέουνγκ, Τακέσι Κανεσίρο, Ζανγκ Φενγκγί

Υπόθεση: Ταξιδεύουμε στο 208 μ.Χ., στις τελευταίες μέρες της Δυναστείας Χαν, όταν ο πρωθυπουργός Cao Cao πείθει τον Αυτοκράτορα Χαν πως ο μόνος τρόπος για να ενωθεί ολόκληρη η Κίνα, είναι η κήρυξη πολέμου στα βασίλεια του Ξου στη Δύση και του Ανατολικού Γου στο Νότο. Ξεκινά μια στρατιωτική καμπάνια, το μέγεθος της οποίας είναι άνευ προηγουμένου, με ηγέτη τον ίδιο. Μην έχοντας άλλη ελπίδα επιβίωσης, τα βασίλεια του Ξου και του Ανατολικού Γου δημιουργούν μια παράδοξη συμμαχία. Μια σειρά από μάχες δύναμης και ευφυίας ακολουθούν, στη στεριά αλλά και στη θάλασσα, με κορύφωση τη μάχη του Πορφυρού Λόφου. Κατά τη διάρκεια της μάχης πυρπολήθηκαν 2.000 πλοία, ενώ η πορεία της κινέζικης ιστορίας άλλαξε για πάντα.

Στις αίθουσες από 5 Μαρτίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ

Πρωταγωνιστούν: Τόνι Λέουνγκ, Τακέσι Κανεσίρο, Ζανγκ Φενγκγί
Σκηνοθεσία Τζον Γου
Διάρκεια 146’
Χρονολογία παραγωγής 2008
Χώρα παραγωγής ΚΙΝΑ
Γλώσσα ΚΙΝΕΖΙΚΑ
Εικόνα ΕΓΧΡΩΜΗ
Είδος ταινίας ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΔΡΑΣΗΣ, ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Διανομή ODEON

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ:

Η διπλή πρόσκληση ισχύει ΜΟΝΟ για τη συγκεκριμένη προβολή της ημέρας.

Οι τυχεροί θα ειδοποιούνται ΜΟΝΟ στα email τους, για την ημερομηνία και ώρα που ισχύει η διπλή πρόσκληση.

Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς, έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, ελεύθερα και χωρίς χρέωση, μέσω email με τις ανάλογες ενδείξεις - αναλόγως του διαγωνισμού.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι αναγνώστες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους: ονοματεπώνυμο, (τηλέφωνο, διεύθυνση και περιοχή μόνο εάν ζητηθεί) και τη σωστή απάντηση (εάν ο συγκεκριμένος διαγωνισμός απαιτεί κάποια). Οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα κερδίζουν θα πρέπει να έχουν διαθέσιμη την ταυτότητά τους εάν τους ζητηθεί (για ταυτοποίηση των στοιχείων τους με αυτά που εδήλωσαν στη συμμετοχή). Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα των διαγωνισμών δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Επίσης δεν ανταλάσσονται μεταξύ τους.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συμμετοχών ανά συμμετέχοντα. Κάθε email θεωρείται ως ξεχωριστή συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε όσες ταινίες θέλετε, χωρίς περιορισμό έως μία φορά για κάθε μία ταινία (αποστέλλοντας ξεχωριστά μηνύματα ανά τίτλο ταινίας).

Η κλήρωση (η οποία θα γίνεται εφόσον υπάρχουν περισσότεροι νικητές από τα προσφερόμενα δώρα) θα αναδείξει, νικητές που θα κερδίσουν ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, και είναι ηλεκτρονική (μέθοδος Randomise). Θα παραγματοποιηθεί την επομένη της λήξης κάθε διαγωνισμού και τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στον επίσημο ιστότοπό μας myFILM.gr. Οι λεπτομέρειες παραλαβής των δώρων, θα σας αποστέλλονται ΜΟΝΟ με email (ημερομηνία, ώρα, ποσότητα, και είδος δώρων) με απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή τους την ταυτοποίηση των στοιχείων των νικητών, όπως προαναφέραμε παραπάνω...

Το myFILM.gr, διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας δεόντως και εγκαίρως το κοινό.


Πληροφορίες για την ταινία ΕΔΩ

Επίσημος ιστότοπος www.porfiroslofos.gr